Sarrut 2010

13 Oct 2011

Extra virgin olive oil from centuries-old olive trees and endangered varieties. Made within the project CULTURES TROBADES of Slow Food Terres de Lleida.

Direct character. Aromas of vegetables with a predominance of artichoke. Good mouthfeel with growing sensations of herbs and a mentholated palate. Slightly bitter and remarkably persistent. 100% oliva sarruda cultivada en alçades superiors als 800 metres.

LA NOGUERA – MONTSEC

Plantacions situades al vessant sud del Montsec, en el mosaic de cultius de secà, rouredes i alzinars de la vall d’Àger, to the region of La Noguera.

COLLITA ITINERANT

Recol•lecció manual, en el punt òptim de maduració i gràcies als voluntaris del projecte. Olives intercanviades a la finca i a un preu just.

OLI D’OLIVA VERGE EXTRA / OBTENCIÓ ARTESANA

Oli d’oliva de categoria superior obtingut directament d’olives i només mitjançant procediments mecànics. Extret en molí artesà, poques hores després de la collita, a baixa temperatura i per decantació. Sense filtratge.

PROPIETATS

L’oli d’oliva verge extra conté àcids grassos monoinsaturats, vitamines A, D, K i E, i potents antioxidants com els tocoferols i els polifenols. Usat regularment pot prevenir el càncer, els infarts cardíacs i cerebrals i l’envelliment dels teixits; millora la circulació, estimula el trànsit intestinal i redueix l’acidesa gàstrica.

Polifenols totals: 162 mg/kg

acidity: 0,06% en àcid oleic (màxim UE: 0,80%)

Peròxids: 3,6 meq O2/kg d’oli (màxim UE: 20)

Consum preferent abans de: 30-06-2012

Protegiu-lo de la llum i manteniu-lo entre 15º i 18º

Sèrie limitada 1.000 u.

Lot núm. 3

25 cl

Elaborat i envasat per Molí dels Torms, SL

Prenent aquest oli col•laboreu amb la recerca de CULTURES TROBADES

Price: 7,5€

On trobar-lo